Balsareny

Balsareny
  • MIDA DEL TEXT + = -

06:08  |  17/07/2018

Data i hora oficial

El temps

CICLE DE MÚSICA- SONA B

  • Sona B - Balsareny

    Sona B - Balsareny

14/08/2017

L'Ajuntament de Balsareny us volem fer partícips del projecte cultural que complementa les iniciatives que ja funcionen al municipi i que esperem sigui del vostre grat. Un cicle de música estable, de qualitat i professional, que us permetrà gaudir del temps lliure de manera periòdica el primer dissabte de cada mes, a la Sala el Sindicat, a les 20:00 hores. Volem potenciar la cultura musical amb la voluntat d’arribar a un públic ampli, obert i amb ganes de descobrir noves aventures musicals a través de les diferents actuacions que s’aniran duent a terme al llarg de l’any.

 

El Cicle contemplarà diverses propostes musicals d’estils ben diferents, amb una única constant: en tots els casos serà música de qualitat contrastada. Gaudirem de música clàssica, flamenc, jazz i rock entre d’altres estils.

 

La iniciativa té un funcionament similar a la programació de teatre TEMPO, i és per això que l’ús dels carnets de soci per aconseguir descomptes en el preu de l’entrada serà indistint. És a dir, amb qualsevol dels carnets de SonaB o TEMPO es podrà gaudir dels descomptes d’ambdues programacions.

 

Us donem l’oportunitat de fer-vos socis de SonaB omplint la butlleta a l’Ajuntament amb una foto de carnet. D’aquesta manera, rebreu de forma totalment gratuïta el carnet de soci que us permetrà obtenir les entrades a un preu reduït pel titular i dos acompanyants.

 

El preu de les entrades és de: 5 € pels socis i de 7 € pels no socis.

 

Hi haurà servei de bar 

NOVETAT 2018!!!  A partir del mes de febrer de 2018 els socis/es deixareu de rebre la informació de les properes actuacions  per correu postal. Actualitzeu les vostres dades en el formulari. Podeu enviar-nos el formulari per correu electrònic a balsareny@balsareny.cat.

 

 

2017-2018      
7 d'octubre Funkystep & The Sey Sisters  "It's a matter of Funk"  

4 de novembre

Joan Bramon  "L'home del principi"  
27 de gener Dan Arisa  "Projecte 7"  
3 de març Clara Peya  "Oceanes"
 
7 d'abril Mamba Charmers  "Mamba Charmers"
VENDA ENTRADES PER INTERNET
5 de maig  Guillem Roma  "Connexions"
VENDA ENTRADES PER INTERNET
9 de juny El niño de la hipoteca  "Concert acústic"
VENDA ENTRADES PER INTERNET

 

 


Per a més informació , connecta't al Facebook del Sona B

 

 

  

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 Data de modificació: 14/03/2018 14:31:05

  • Enviar Enviar
  • Imprimir Imprimir