Balsareny

Balsareny
  • MIDA DEL TEXT + = -

18:39  |  19/08/2019

Data i hora oficial

El temps

CICLE DE MÚSICA- SONA B

  • Sona B - Balsareny

    Sona B - Balsareny

17/09/2018

L'Ajuntament de Balsareny us volem fer partícips del projecte cultural que complementa les iniciatives que ja funcionen al municipi i que esperem sigui del vostre grat. Un cicle de música estable, de qualitat i professional, que us permetrà gaudir del temps lliure de manera periòdica el primer dissabte de cada mes, a la Sala el Sindicat, a les 20:00 hores. Volem potenciar la cultura musical amb la voluntat d’arribar a un públic ampli, obert i amb ganes de descobrir noves aventures musicals a través de les diferents actuacions que s’aniran duent a terme al llarg de l’any.

 

El Cicle contemplarà diverses propostes musicals d’estils ben diferents, amb una única constant: en tots els casos serà música de qualitat contrastada. Gaudirem de música clàssica, flamenc, jazz i rock entre d’altres estils.

 

La iniciativa té un funcionament similar a la programació de teatre TEMPO, i és per això que l’ús dels carnets de soci per aconseguir descomptes en el preu de l’entrada serà indistint. És a dir, amb qualsevol dels carnets de SonaB o TEMPO es podrà gaudir dels descomptes d’ambdues programacions.

 

Us donem l’oportunitat de fer-vos socis de SonaB omplint la butlleta a l’Ajuntament amb una foto de carnet. D’aquesta manera, rebreu de forma totalment gratuïta el carnet de soci que us permetrà obtenir les entrades a un preu reduït pel titular i dos acompanyants.

 

El preu de les entrades és de: 5 € pels socis i de 7 € pels no socis.

 

Hi haurà servei de bar 

A partir del mes de febrer de 2018 els socis/es deixareu de rebre la informació de les properes actuacions  per correu postal. Actualitzeu les vostres dades en el formulari. Podeu enviar-nos el formulari per correu electrònic a balsareny@balsareny.cat.

 

 

2018-2019      
06/10 Grup The Troupers  Swing
 VENDA ENTRADES PER INTERNET

03/11

Grup Jo jet i Maria Ribot  "Lliure o descansar"  VENDA ENTRADES PER INTERNET
19/01 Mali Vanili  "Lo nostre no funciona"  VENDA ENTRADES PER INTERNET
02/02 Paula Valls  I Am
VENDA ENTRADES PER INTERNET
09/03 Potoma y la Timba Flamenca  "Potoma i la Timba flamenca"
VENDA ENTRADES PER INTERNET
06/04 Balkan Paradise Orchestra  "K'ataka"
VENDA ENTRADES PER INTERNET
04/05 Dàcil  " Mamma Shark"
VENDA ENTRADES PER INTERNET
01/06 La Coixinera  "Sarau"
VENDA D'ENTRADES PER INTERNET

 


Per a més informació , connecta't al Facebook del Sona B

 

 

  

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 Data de modificació: 18/04/2019 11:37:03

  • Enviar Enviar
  • Imprimir Imprimir