Balsareny

Balsareny
  • MIDA DEL TEXT + = -

16:19  |  29/06/2017

Data i hora oficial

El temps

CICLE DE MÚSICA- SONA B

  • Sona B - Balsareny

    Sona B - Balsareny

17/08/2016

L'Ajuntament de Balsareny us volem fer partícips del projecte cultural que complementa les iniciatives que ja funcionen al municipi i que esperem sigui del vostre grat. Un cicle de música estable, de qualitat i professional, que us permetrà gaudir del temps lliure de manera periòdica el primer dissabte de cada mes, a la Sala el Sindicat, a les 20:00 hores. Volem potenciar la cultura musical amb la voluntat d’arribar a un públic ampli, obert i amb ganes de descobrir noves aventures musicals a través de les diferents actuacions que s’aniran duent a terme al llarg de l’any.

 

El Cicle contemplarà diverses propostes musicals d’estils ben diferents, amb una única constant: en tots els casos serà música de qualitat contrastada. Gaudirem de música clàssica, flamenc, jazz i rock entre d’altres estils.

 

La iniciativa té un funcionament similar a la programació de teatre TEMPO, i és per això que l’ús dels carnets de soci per aconseguir descomptes en el preu de l’entrada serà indistint. És a dir, amb qualsevol dels carnets de sonaB o TEMPO es podrà gaudir dels descomptes d’ambdues programacions.

 

Us donem l’oportunitat de fer-vos socis de sonaB omplint la butlleta a l’Ajuntament amb una foto de carnet. D’aquesta manera, rebreu de forma totalment gratuïta el carnet de soci que us permetrà obtenir les entrades a un preu reduït pel titular i dos acompanyants.

 

El preu de les entrades és de: 5 € pels socis i de 7 € pels no socis.  

NOVETAT: Aquesta temporada hi ha un canvi de format del Sona B. Es farà els dissabtes a les 20.00h es mantindran les grades però s'anul.laran les butaques de platea. Col.locarem tauletes amb espelmes  i hi haurà servei de bar.

Les actuacions per la propera temporada les penjarem el més aviat possible 

2016-2017    
8 d'octubre Concert de Canals i Ribot  
5 de novembre Espectacle musical Mrs. Brownie  
4 febrer Concert-versions Shake&Laü  
4 març Concert Wednesday Lips  
1 abril Música Circ Be God is  
6 maig Espectacle Funkystep & The Sey Sisters  
10 juny Big Band A la Big Bom Band  


Per a més informació , connecta't al Facebook del Sona B

 

 

 



 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 



Data de modificació: 04/05/2017 14:22:01

  • Enviar Enviar
  • Imprimir Imprimir