Balsareny

Balsareny
  • MIDA DEL TEXT + = -

11:30  |  24/09/2018

Data i hora oficial

El temps

Equip docent

 

Foto Joana

 

Joana Almansa Rodríguez, direcció

Llicenciada en  Ciències de l’ Educació, branca Psicologia per la U.B.

Títol d'Especialista en Tècniques d'Expressió i Comunicació, de Tercer Nivell Superior.

Postgrau en Assessorament Psicopedagògic a l’ I.S.E.P.

Cursos sobre: Projectes Curriculars,  la Millora en les relacions interpersonals i la resolució positiva de conflictes i l’expressió i la gestió de les emocions,  Tècniques de Mediació ciutadana, Millora de la convivència dels centres educatius, L’escola inclusiva...

Formació continua en gestió i planificació de serveis locals.

Directora des tots els Serveis Educatius Municipals de Balsareny. I concretament de l’ Escola Municipal de Música des de l’any 1991.


 

 

Pau

 

Pau Bombardó, cap d’Estudis i professor de bateria/percussió i conjunt instrumental.

Fa una pila d'anys que treballa en l'àmbit jazzístic. Tots els estils li resulten interessants i així ha col·laborat amb formacions tan diverses com la Big Band Jazz Terrassa, l'Orquestra Simfònica del Vallès, La Vella Dixieland, i amb solistes com Ignasi Terraza, Josep Mª Farràs, Sean Levitt, Lou Bennett, Brad Mehldau i Tete Montoliu. L'experiència de tres anys a la gran ciutat del jazz, Nova York, li va permetre incorporar el seu toc als locals més emblemàtics de Harlem en tota mena de situacions. Llicenciat per l'Esmuc, dirigeix bona part dels seus esforços vers la docència i la difusió de la música.

 


 

 foto marc

 

Marc Borau, professor de guitarra i conjunt instrumental.

Cursà llenguatge musical i guitarra clàssica, sota la direcció de la mestra Íngrid M. Riba, al Conservatori Municipal d'Igualada.

Obtingué el Certificat d’Aptitud Pedagògica a la Facultat de Ciències de l’Educació de la Universitat de Lleida. 
Al Centre de Pedagogia Musical Activa de Manresa hi cursà els estudis de llenguatge musical, harmonia moderna i guitarra elèctrica (jazz). 
Sota la direcció del mestre Jordi Farrés cursà estudis de perfeccionament en harmonia moderna, improvisació i guitarra de jazz.
Ha assistit a classes magistrals i seminaris internacionals amb mestres entre els quals destaquen Peter Berstein i Pat Martino.
D'entre els enregistraments discogràfics que ha realitzat destaquen TUM (Non stop 69), Aulamagna (El Pais dels Reis) Aulamagna (Abort le uet nom).
 
 
 
Foto_T_Garrido
 

Toni Garrido, professor de flauta travessera i cant coral.

Va iniciar els seus estudis musicals als 4 anys a l’Escola Municipal de Música de Balsareny. Als 10 anys, va entrar a formar part de l’Escolania de Montserrat on aprofundí en el cant coral, així com en l’aprenentatge de la flauta travessera i el piano.

Finalment va acabar el grau professional de música al conservatori de Manresa especialitzant-se en interpretació i perfeccionant el seu nivell instrumental assistint a diversos cursos internacionals de flauta travessera.

Ha format i forma part de diverses formacions de música clàssica i moderna com la Unió Musical del Bages, la Banda de la Federació de Societats Musicals Catalanes o l’Orquestra de Flautes de Barcelona.

Actualment exerceix de professor de flauta travessera, música de cambra, cant coral i llenguatge musical, a l’Aula de Música d’Avinyó, l’Aula municipal de Música de Sta. Maria d’Oló i l’escola Agrupació St. Jordi de Fonollosa. També toca el teclat amb el grup de música reivindicativa Kòdul.

 
 
 

foto berta

 

Berta Moreno, professora de piano i llenguatge musical

Realitza els estudis superiors de piano amb el catedràtic Miquel Farré al Conservatori Superior del Bruc a Barcelona. Paral.lelament estudia clavicèmbal i música de cambra amb Jordi Reguant al Conservatori M.M. de Terrasa. També assisteix en alguna master-class amb la clavecinista Jasuko Uyama-Boubard.

Obté la Menció d’honor de grau mitjà de Piano al Conservatori Municipal de Terrassa.

Actualment treballa com a professora de llenguatge musical, piano i pianista acompanyant a l’Escola M.M de Súria i a l’Escola M.M. de Balsareny. També és professora de llenguatge musical del cor infantil i cor jove de l’escola coral de l’Orfeó Manresà.

 

  

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Butlletí digital

Vols rebre els titulars, l’agenda d’activitats i els anuncis oficials a la teva bústia de correu? Apunta-t’hi!

DONAR-SE D'ALTA