Balsareny

Balsareny
  • MIDA DEL TEXT + = -

07:09  |  22/09/2018

Data i hora oficial

El temps

Matrícula

 

 

Poden optar a una plaça tots aquells nens i nenes del municipi de quatre mesos a tres anys, presentant la sol·licitud  directament al centre, mitjançant l'imprès normalitzat que es facilitarà durant el període de pre-inscripció .

 

Quan el nen arriba per primera vegada a la Llar es troba en un ambient nou i estrany tot ampliant el camp de les seves relacions. Aleshores, li costa un gran esforç establir una relació amb els altres nens i l'educadora. Per tal de facilitar la millor integració dels nens a la Llar es preveu un període d'adaptació que el centre programarà i n'informarà als pares en el moment de la matrícula.Tenim un dia de portes obertes on convidem a tot el municipi a conèixer les instal·lacions de la Llar.

 

S’envia a cada família una carta amb informació sobre els dies de la pre-incripció. A partir d’aquí el treball es del tot individualitzat. El dia de la pre-inscripció se’ls dona dia de matrícula, se’ls fa una visita guiada per les instal·lacions i s’explica el funcionament i l’organització general de la Llar. També se’ls dona una carpeta amb tota la documentació que han de portar degudament plena el dia de la matrícula.

 

El dia de la matrícula es recull tota la documentació i s’expliquen possibles dubtes que puguin tenir.

 

Tenim matrícula oberta durant tot el curs.

 

Al setembre i abans que el nen/a comenci es fa una entrevista individualitzada amb els pares nous i una col·lectiva amb els que ja venien.

 

Les quotes les aprova cada any el Ple Municipal.

full matrícula

Butlletí digital

Vols rebre els titulars, l’agenda d’activitats i els anuncis oficials a la teva bústia de correu? Apunta-t’hi!

DONAR-SE D'ALTA